Virolainen Ferrel AS ostaa Normetilta Farmi Forestin

Vuonna 1997 perustettu perävaunujen ja muiden traktorien lisälaitteiden valmistaja Ferrel AS on 11.6.2020 ostanut Normet Groupilta Farmi Forest Oy:n. Sekä Farmi Forest ja Ferrel tunnetaan Pohjois-Euroopan laatustandardit täyttävistä tuotteistaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Farmi Forest Oy:n ostaminen antaa Ferrel AS:lle vahvan skaalautuvan organisaation, joka parantaa entisestään asiakaspalvelua ja tuhansien asiakkaiden asiakaskokemusta.

Farmi Forest Oy on tunnettu laaja-alainen maatalous- ja metsäkoneiden valmistuksesta. Yrityksen alkupään tuotteista muun muassa vinssit kuuluvat edelleen valmistusvalikoimaan Iisalmessa. Farm i-hydrauliset puutavarakuormaimet olivat myös 70-luvulla ensimmäisiä suomalaisia, keveitä nosturimalleja asennettavaksi maataloustraktoreihin.

Ferrelin toimitusjohtaja ja Farmi Forestin uusi hallituksen puheenjohtaja Margo Pajula kiteyttää: ”Ferrel tarvitsee uusia myyntikanavia ja nämä Farmi tuo mukanaan. Voimme yhdessä tarjota näiden kanavien kautta laajemman tuotevalikoiman ja tehokkaan tuotannon, toimitukset ja jälkimarkkinoinnin.”

Farmi Forest Oy:n toimitusjohtajana jatkava Ilkka Kuuramaa toteaa: ”Kauppa antaa merkittävän kasvumahdollisuuden molemmille yrityksille ja loistavan mahdollisuuden laajentaa entisestään ratkaisutarjontaamme asiakkaillemme ympäri maailmaa. Olemme valmistautuneet kasvuun ja voimme myös ilmoittaa uuden myynti- ja markkinointijohtajan, Olli Honkamäen nimityksestä. Haluamme säilyttää vahvan perintömme, tarjota yhtenäisen kommunikaation sekä lisätä yhteistyötä jälleenmyyjiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.”

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ferrelillä ja Farmi Forestilla on yhteensä lähes 100 vuoden kokemus ratkaisujen tuottamisesta maa- ja metsätaloudelle.