Rototiltiltä jättiläismalli ja uusi kauhasarja

Rototilt R9:n kerrotaan olevan jättiläinen, joka tekee suurista kaivinkoneista joustavia ja väkivahvoja monitoimikoneita. ”Tällä rototiltillä on mahtava suorituskyky ja siksi se tekee todella suurista kaivinkoneista vielä tehokkaampia”, tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rototilt R9 yhdistää voiman ja älykkyyden. Uutuus kehittää 500 kNm:n murtomomentin ja sen aivan uusi hydrauliikka mahdollistaa suuret virtaukset. Vahvaa kierukkavaihdetta käyttää kaksi hydraulimoottoria. Rototilt R9 mahdollistaa myös älykkään ICS-ohjausjärjestelmän ja SecureLock-turvalukon käytön, joka takaa työlaitteen pysymisen aina paikallaan. Rototilt R9:ssä on myös ILS-keskusvoitelu.

”Uskomme, että aika on erittäin kypsä rototilttien käyttämiselle entistä suuremmissa kaivinkoneissa. Luonnollisesti yhdessä koetellun ICS-ohjausjärjestelmämme ja turvalukon kanssa”, Ekström lisää.

Uusi kauhasarja

Suuren rototiltin lisäksi lanseerataan täysin uusi kauhasarja. Kauhasarjaan kuuluu kaapeliojakauhoja, kuokkakauhoja ja luiskakauhoja. Näihin kolmeen kauhatyyppiin kuuluu kauhoja kaikkiin 1,5–32 tonnin kaivinkoneisiin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki sarjan kauhat on valmistettu laadukkaasta rakenneteräksestä, ja erityisen kovalle kulumiselle altistuvat kauhan osat on lisäksi vahvistettu HB 500 -luokan kulutusteräksellä ja pohja- ja sivulevyt HB 450 -luokan teräksellä.