Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Turun Konekeskus aloittaa Massey Fergusonin edustajana

Massey Ferguson aloittaa yhteistyön Turun Konekeskuksen kanssa ja aikoo laajentaa tuotevalikoimaansa Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Turun Konekeskus Oy ottaa vastuulleen Massey Ferguson -maatalouskoneiden myynnin ja sen tukitoiminnot Suomessa. Tuotevalikoima sisältää mm. traktorit, leikkuupuimurit, isot kanttipaalaimet ja materiaalien käsittelylaitteet. Tuotelinja edustaa laajinta koskaan Suomessa saatavilla ollutta Massey Fergusonin maatalouskoneiden valikoimaa. Massey Ferguson -leikkuupuimureita on tarjolla ensimmäistä kertaa vuosiin, kun puolestaan MF-nurmityökoneet ovat uusia lisäyksiä Massey Fergusonin tuotelinjassa.

"Turun Konekeskuksen nimeäminen uudeksi kumppaniksemme antaa uuden lähestymistavan kaikkien MF-tuotteiden myyntiin Suomessa, millä tulee olemaan vahva vaikutus monille asiakkaillemme täällä. Me olemme valmiit laajan tuotevalikoiman tarjoamiselle Suomen kilpailluilla markkinoilla", kertoo Massey Fergusonin varapääjohtaja Richard Markwell.

"Löysimme hyvän yhteisen näkemyksen siitä, kuinka voimme laajentaa mallivalikoimaamme ja palvella sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme entistä paremmin. Olemme myös kehittäneet myyntiverkostoamme entistä kustannustehokkaammaksi, ja valtaosalla myyjistämme on entuudestaan kokemusta traktorikaupasta", sanoo Turun Konekeskuksen hallituksen puheenjohtaja Pasi Vesamo.

Hän toteaa, että Suomessa Massey Ferguson on menestynyt erityisesti karjatilojen yleiskoneena. Karjatilat ovat entuudestaan Turun Konekeskukselle tärkeä asiakasryhmä merkittävien heinäkone-edustusten vuoksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Seuraavien kuukausien aikana Turun Konekeskus valmistelee MF-liiketoiminnan käynnistämiseen liittyviä asioita. Käytännön aikatauluista kerrotaan asiakkaille vielä kevään aikana.