Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Waratah aloittaa Moipu-tuotteiden markkinoinnin ja myynnin maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta

Waratah ja Moisio Forest Oy suomalainen energiapuutuotteiden ja metsäkonevarusteiden valmistaja ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien Moipu-tuotteiden myyntiä ja markkinointia.
Kuva: Tommi Hakala
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi-Seelannissa pääkonttoriaan pitävä Waratah aloittaa Moipu-tuotteiden markkinoinnin ja myynnin maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta. Päämarkkina-alue Moipu-tuotteille on Eurooppa sekä Aasian ja Tyynenmeren alue, mutta tuotteita tarjotaan myös muualle maailmaan. Moipu-tuotteita tuetaan Waratah- jakeluverkoston toimesta, ja tuotteisiin saa kaikki varaosat, sekä muut tukipalvelut Waratah-jälleenmyyjien ja tukiorganisaation kautta. Moipu-tuotteiden jakelu aloitetaan Euroopasta laajentuen pian Aasian maihin ja Australiaan.

“Moipu-tuotteet ovat hyvä lisä meidän jo ennestään laajaan lisälaitteiden tuotetarjontaan. Asiakkaamme saavat jatkossa meiltä tuotteet myös energiapuun korjuuseen ja moniin muihin sovelluksiin, joihin näitä tuotteita käytetään. Asiakkaillemme tarjotaan kaikki tukipalvelut samasta paikasta samojen tuttujen ihmisten toimesta kuin kaikkiin muihinkin Waratah-tuotteisiin”, toteaa Markku Ojaniemi. Hän johtaa Waratahin toimintaa Euroopassa, Venäjällä, Etelä-Amerikassa ja Japanissa. “Me olemme jo kohta 50 vuoden ajan tarjonneet asiakkaillemme lisälaitteita puunkorjuuseen, harvesteri- ja prosessointipäitä, metsäkoneiden kuormaimia, mittalaitteita ja kahmareita. Tämä yhteistyösopimus laajentaa tuotetarjontaamme nyt energiapuu ratkaisuihin, joiden tarve on selkeästi kasvussa ilmastotavoitteiden myötä”.

“Olemme erittäin tyytyväisiä tästä yhteistyöstä. Waratahilla on vahva maailmanlaajuinen jakeluverkosto ja oma kenttäorganisaatio, joka mahdollistaa tuotteidemme jakelun useilla uusilla markkina-alueilla” kommentoi yhteistyötä Moisio Forest Oy:n toimitusjohtaja Petrus Moisio. “Tämä yhteistyö ei ainoastaan lisää markkinoitamme, pääsemme myös mukaan tarjoamaan ja kehittämään lisäratkaisuja asiakkaillemme.”