Ford Ranger Raptorista Special Edition erikoismalli

Ranger Raptorin erikoismalli tähdittää uutta “The Good, The Bad and the Bad-RSE” -elokuvaa. Kyseessä on Fordin tänään julkaisema toimintaelokuva, jonka innoittajana ovat olleet perinteiset spagettiwesternit. Elokuva esittelee Ranger Raptor Special Edition -mallin uuden tyylin ja off-road-ominaisuudet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ford Ranger Raptor Special Edition jatkaa Rangerin erikoismallien sarjaa. Erikoismallissa on keskitytty entistä näyttävämpään ulkonäköön ja sisätiloihin. Teknisesti nyt julkaistu Special Edition -malli ei eroa Ranger Raptorista.

Uuteen Ranger Raptor Special Edition -malliin on saatavana Performance Blue, Conquer Grey ja Frozen White -ulkovärit. Autossa on lisäksi mattamustat, punaisella kontrastivärillä reunustetut ralliraidat konepellillä, katolla, kylkien alaosassa, takareunoissa ja takalaidassa. Ralliraitojen tyyliä täydentävät keulan punaiset hinauskoukut sekä pyöräkoteloiden, etu- ja takapuskureiden, ovenkahvojen ja autolle ominaisen Ford-tekstillä varustetun etusäleikön mattamusta viimeistely.

Ranger Raptor Special Edition -mallin Double Cab -mallin urheilullista tunnelmaa korostavat punaiset tikkaukset ohjauspyörässä, kojelaudassa ja oviverhoiluissa. Autossa on lisäksi vain Special Edition -malliin saatava Raceway Grey -värinen mittaristo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ford Rangerin erikoismallien sarjaa täydentävä Ranger Raptor Special Edition saapuu Euroopan Ford-jälleenmyyjille lokakuussa 2021. Myös Suomeen on tulossa rajoitettu erä autoja.