Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Micheliniltä uusia rengaskokoja ja tekniikkaa Suomeen

Michelin on tuonut Suomen markkinoille Borgebyn peltopäivillä kesällä 2015 esitellyt uudet 46-tuumaiset Axiobib-renkaat sekä näiden pariksi sopivat 38-tuumaiset eturenkaat.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fendt on ensimmäinen traktorivalmistaja, joka otti uudet renkaat ensiasennusrenkaiksi 1000-sarjan traktoreihinsa. Fendtin takarengasvaihtoehdoiksi Axiobibit ovat tarjolla koossa IF 900/65R46 tai IF 900/65R46.

Valmistaja mainitsee kehittäneensä uuden rengassarjan erityisesti kolmea käyttötarkoitusta varten, joita ovat työskentely erittäin tehokkaalla vetokyvyllä, työskentely erityisen leveillä työkoneilla ja kuljetusajo esimerkiksi sadonkorjuun yhteydessä.

Uutuusrenkaiden ominaisuuksiin kuuluu myös renkaaseen asennettu RFID-siru, jonka avulla rengas voidaan liittää mobiililaitteilla toimivaan Michelin Flash Services -sovellukseen. Ideana on, että kuljettaja syöttää traktorin ja työkoneen tiedot sovellukseen, jotka tallennetaan kunkin renkaan RFID-tunnisteen taakse. Ennen työhön ryhtymistä kuljettaja lukee renkaan RFID-sirusta traktorin tiedot ja valitsee yhden järjestelmään syötetyn työkoneen traktorin pariksi. Kun työkone ja traktori on punnittu ennalta, sovellus antaa suosituksen sopivista rengaspaineista ja antaa kuljettajalle tietoa esimerkiksi traktorin ja työkoneen painon vaikutuksesta maaperään.

Pikaisella selauksella sovellusta ei vielä löytynyt Windows- tai Android-puhelimille.