Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Snowekilta urakkatakuu

Kuopiolainen aura- ja harjatyölaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut Snowek Oy on lanseerannut talvikauteen valmistautuville urakoitsijoille Urakkatakuu-palvelun, jonka ansiosta ostopäätöksen uskaltaa tehdä jo ennen kilpailutuksen ratkeamista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Snowek Oy:n Urakkatakuupalvelun tavoitteena on mahdollistaa urakoitsijoiden pääseminen työn pariin mahdollisimman nopeasti kuntien alueurakoiden sekä taajama-alueiden urakkakilpailutusten ratkettua. Urakkatakuuseen pääsevät osallisiksi kaikki avoinna oleviin ja ratkaisua odottaviin urakoihin tarkoitetut Snowek-työlaitteiden hankinnat elokuusta lokakuuhun.

Ainutlaatuinen Urakkatakuu-palvelu on kehitetty vastauksena urakoitsijoiden haasteisiin pitkälle myöhäissyksyyn venyvien kunnossapidon alueurakka-kilpailutusten kanssa.

"Viime vuosina olemme saaneet jatkuvasti palautetta, että suurimman haasteen talvikauteen valmistautumisessa aiheuttavat myöhälle syksyyn – jopa marraskuulle – venyvät urakkakilpailutukset. Työlaitteiden toimittajien ja myyjien näkökulmasta kaikkien urakoiden asettuminen samaan myöhäiseen hetkeen aiheuttaa aina viivettä toimitusajoissa. Snowekin Urakkatakuu on meidän kädenojennus ja ratkaisu tähän haasteeseen", kertoo Snowek Oy:n tuotantopäällikkö Mikko Hätinen .

Snowekin Urakkatakuu-palvelu tarkoittaa, että urakastaan epävarma urakoitsija voi huoletta tehdä talvityölaitetilauksensa jo elokuussa tai syyskuussa. Mikäli urakoitsija voittaa alueurakkansa, niin Snowek toimittaa työlaitteet välittömästi kilpailutuksen ratkettua. Epäsuosiolliseen lopputulokseen päättyneen kilpailutuksen jälkeen urakoitsija voi siirtää työlaitteet toiseen urakkakilpailutukseen tai jopa perua kaupat.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Luonnollisesti uskomme, että Urakkatakuu-palvelulla saamme työlaitteidemme pariin uusia asiakkaita, mutta ennen kaikkea tämä on keskustelunavaus. Uskomme, että koko toimiala ja loppukädessä myös tienkäyttäjät hyötyvät tästä keskustelusta", kertoo Snowek Oy:n toimitusjohtaja Antti Nikkanen .

Urakkatakuu koskee kaikkia Snowek-työlaitteita, jotka on tilattu lokakuun 30. päivään mennessä ja jotka on rekisteröity Snowek Urakkatakuu-palveluun osoitteessa www.snowek.fi/urakkatakuu tai jälleenmyyjien kautta. Rekisteröinnin yhteydessä urakoitsijan on syötettävä alueurakan kilpailutuksen viralliset tiedot sekä aikataulu. Urakkatakuu koskee syksyllä 2016 avoinna olevia alueurakkakilpailutuksia Suomessa.

Snowek-työlaitteiden jälleenmyynnistä Suomessa vastaavat Konevel Oy ja Turun Konekeskus Oy.