Katso videolta, miten Kuhn Espro kylvää ja lannoittaa yhden vantaan kautta – jarrujen ansiosta kylvökoneella voi ajaa myös tiellä säiliöt täynnä

Kuhn Espro on puhallinkone, jossa on samanlaiset syöttölaitteet kuin useimmissa kylvölannoittimissa. Esprossa lannoite ja siemen kylvetään samalla vantaalla, kun perinteisesti niille on eri vantaat. Polttovioitusten riski on pienentynyt, kun lannoitemääriä on alennettu, kun yhä useammin on siirrytty jaettuun lannoitukseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Esprossa on isot renkaat, jolloin vierintävastus pehmeillä mailla pysyy kohtuullisena. Renkaat ovat kooltaan 210/95-20, ja joiden halkaisija on 900 milliä. Pyörät ovat porrastettu pareittain, jolloin ongelmat lauttaamisesta vähenevät. Vain uloin rengas on yksittäin porrastettu. Renkaan rikkoutuessa voidaan jokainen rengas irrottaa yksittäin. Kuljetusta tukevoittaa se, että siirtoajossa keskimmäiset renkaat nostetaan ylös ja keskirungon uloimmaiset renkaat kantavat. Siirtoajossa yhdistelmä on kahdeksan renkaan päällä.

Kuuden metrin työleveys saadaan kavennettua kolmen metrin kuljetusleveydeksi. Yhdistelmän kokonaispituus on 8,9 metriä ilman lisälaitteita.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Muokkaimen lautaset ovat akseloitu pareittain ja jousitettu kumijousituksella akseliin (Crossflex). Nyt kylvötyössä lautaset ovat hieman maassa. Se hajottaa hieman paakkuja ja tekee kylvöpohjasta tasaisemman.