Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Valmet Automotivella tuhannen työntekijän jättirekrytointi

Valmet Automotive käynnistää tuhannen tuotantotyöntekijän ja toimihenkilön rekrytoinnin. Rekrytoinnilla haetaan henkilöstöä Uuteenkaupunkiin ja Saloon sekä auton- että akunvalmistuksen tarpeisiin.
Auton ja akkujen tilausmäärien nopeaan kasvuun ja siihen vastaaminen vaatii myös tekijöitä. Valmet Automotiven Uudenkaupungin ja Salon tehtaille palkataan yhteensä tuhat uutta työntekijää.
Auton ja akkujen tilausmäärien nopeaan kasvuun ja siihen vastaaminen vaatii myös tekijöitä. Valmet Automotiven Uudenkaupungin ja Salon tehtaille palkataan yhteensä tuhat uutta työntekijää. Kuva: Valmet Automotive
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rekrytointien taustalla on autojen ja akkujen tilausmäärien voimakas ja nopea kasvu. Rekrytoinnilla täydennetään henkilöstöä Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksessa sekä Salon akunvalmistuksessa. Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksen rekrytointitarve on 700 henkilöä ja Salon tarve akunvalmistukseen ja tukitoimintoihin on 300 henkilöä. Valmet Automotive hakee henkilöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Autonvalmistuksessa lisähenkilöstöä tarvitaan kaikille tuotanto-osastoille sekä logistiikkaan. Akunvalmistuksessa Salossa ja Uudessakaupungissa tehtäviä on avoinna akunrakentajille, logistiikkatehtäviin sekä laatuoperaattoreille. Lisäksi kummallekin akkutehtaalle haetaan tuotekehitykseen, testaukseen ja liiketoiminnan tukitehtäviin kymmeniä toimihenkilöitä.

Haku sekä auton- että akunrakentajan tehtäviin tapahtuu Valmet Automotiven verkkosivujen kautta. Nykytilanteessa rekrytointiin liittyvä kampanjointi keskitetään verkkoon eri digitaalisille alustoille. Valmet Automotive kouluttaa kaikki henkilöt tehtäviinsä.

Edellinen rekrykampanja oli viime vuoden lopulla, jolloin Valmet Automotive palkkasi 400 uutta autonrakentajaa.