Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Nokian R-Truck -tuotesarja täydentyy XL-versiolla

Sekä maanteille että maastoon kehitetty Nokian R-Truck -rengassarja täydentyy Steer XL -ohjausakselin renkaalla, mikä mahdollistaa raskaimpien tukki- ja työmaarekkojen käytön sekä maantiellä että maastossa.
Nokian R-Truck -rengassarja on kehitetty erityisesti tie- ja maastoajon eli on/off-road-käytön erityistarpeita silmällä pitäen. Nyt raskaaseen käyttöön tehty Nokian R-Truck Steer XL -ohjausakselin rengas koossa 385/65R22.5 mahdollistaa raskaimpienkin työmaa- ja tukkirekkojen käytön molemmissa maailmoissa.
Nokian R-Truck -rengassarja on kehitetty erityisesti tie- ja maastoajon eli on/off-road-käytön erityistarpeita silmällä pitäen. Nyt raskaaseen käyttöön tehty Nokian R-Truck Steer XL -ohjausakselin rengas koossa 385/65R22.5 mahdollistaa raskaimpienkin työmaa- ja tukkirekkojen käytön molemmissa maailmoissa. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
R-Truck Steer -renkaassa on avoin pintakuvio ja leveät urat, jolloin rengas puhdistuu paremmin. Pääurissa on kivenpoistajat, mitkä osaltaan pidentävät renkaan käyttöikää.
R-Truck Steer -renkaassa on avoin pintakuvio ja leveät urat, jolloin rengas puhdistuu paremmin. Pääurissa on kivenpoistajat, mitkä osaltaan pidentävät renkaan käyttöikää. Kuva: Valmistaja

Uusi Nokian R-Truck Steer XL -rengas on nyt tarjolla suositussa 385/65R22.5 -koossa. ”Ajatuksena on avata uusia mahdollisuuksia raskaille kuorma-autoille. Nokian R-Truck Steer XL -rengas tuo hyvät maasto-ominaisuudet uuteen painoluokkaan,” Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen kertoo.

Maastokäyttö asettaa renkaalle kovia vaatimuksia. Nokian R-Truck Steer -renkaan avoin pintakuvio ja leveät urat takaavat hyvän puhdistuvuuden ja pidon, jotta ajaminen pysyisi hallittuna vaihtelevissakin olosuhteissa. Lisäksi pääurissa on kivenpoistajat, jotka pidentävät renkaan käyttöikää erityisesti epätasaisilla pinnoilla. “Tavoitteenamme on kehittää renkaita, joiden hyvät ominaisuudet säilyvät koko niiden käyttöiän. Laadukas kumiseos kuluu hitaasti, ja vähäinen lämmönkehitys tarkoittaa pidempää renkaan käyttöikää,” Siltanen linjaa.