Samoter-näyttely vahvistuu

Italian Veronassa järjestettävä rakennus- ja maarakennuskonenäyttely Samoter on talouskasvun myötä jälleen vahvistamassa asemiaan. Vajaan kahden vuoden kuluttua järjestettävän tapahtuman järjestelyt ovat jo alkaneet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kansainvälisiin rakennuskonenäyttelyihin osallistumien on valmistajille usein kallista ja vaivalloista. Usea tekijä onkin päättänyt hoitaa markkinointiaan toisin keinoin. Italian Veronassa joka kolmas vuosi järjestettävä Samoter-näyttely vaikutti jo olevan kuihtumassa pois messulistoilta, mutta viime vuonna pidetty tapahtuma loi jo uskoa tulevaan.

Näytteilleasettajia oli 780 kappaletta ja vierailijoita 84 000 henkilöä. Näyttelyn kokonaispinta-ala oli 84 000 neliömetriä. Samoter 2017 koki kaikilla osa-alueilla merkittävää kasvua edelliskertaan verrattuna. Tavoitteet ovat korkealla myös seuraavaa vuonna 2020 järjestettävää näyttelyä varten.

Päivämääriin muutoksia

Samoter 2020 järjestetään jo 31. kertaa. Päivämääriksi on varmistettu 22.-25.3.2020. Tärkeimmille yhteistyökumppaneille ja lehdistölle ovet ovat tosin avoinna jo 21.3. Merkittävä muutos koskee viikonpäiviä: aiemman loppuviikkopainotteisuuden sijaan messuportit ovat tulevassa näyttelyssä avoinna yleisölle sunnuntaista keskiviikkoon.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Perinteisten ratkaisujen lisäksi seuraavassa Samoterissa painopiste on myös innovaatioissa, sisällössä ja koulutuksessa. Uudistuksiin lukeutuu osa-näyttely Asphaltican paluu, joka järjestetään yhteistyössä Italian asfaltti- ja bitumi-järjestön kanssa. Lisäpotkua luo myös strateginen yhteistyö Euroopan rakennuskonejärjestön CECE:n kanssa. Myös italialainen rakennuskone- ja lisälaitejärjestö Unacea lukeutuu yhteistyötahoihin.

Näyttelyjärjestäjä Veronafieren toimitusjohtaja Giovanni Mantovani kertoo näyttelyä kehitettävän jatkossakin. ”Vuoden 2020 näyttelyn kantavia teemoja on menestyksekkään vuoden 2017 näyttelyn parantaminen edelleen. Päivämäärien muutoksen taustalla on ollut näytteilleasettajien toiveet. Pyrimme myös olemaan aiempaa dynaamisempia ja interaktiivisempia. Tavoitteenamme on olla luotettava yhteistyökumppani lamasta toipuvalle toimialalle”.

Lisätietoja: www.samoter.it

Samoter 2017-näyttelyn raportti on luettavissa Koneviestin numerosta 5/2017. Arkistosta juttu löytyy hakusanalla: Samoter.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY