Rajattoman pyörimisen salliva harvesterirotaattori Ponsse HH360 syntyi yhteistyössä Black Bruinin kanssa

Metsäkonevalmistaja Ponsse on esitellyt harvesteripään rajoituksettoman pyörittämisen sallivan HH360-rotaattorin. Tuotetta on kehitetty yhteistyössä hydraulimoottori- ja rotaattorivalmistaja Black Bruinin kanssa. Ponssella on tuotteeseen yksinoikeus metsäkonekäytössä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ponsse HH360-malli on toteutettu hyödyntämällä Black Bruinin harvesterirotaattoreiden radiaalimäntätekniikkaa, Ponssen innovoimana. Radiaalimäntärotaattorin hyötysuhde on korkea ja öljyntarve vain 20 l/min. Rotaattorissa on sähköläpivienti hakkuupään virransyötölle ja tiedonsiirrolle, mikä mahdollistaa jatkuvan rotaattorin pyörityksen. Rotaattorissa on myös kannonkäsittely aineita varten oma läpivienti.

Uutuus esiteltiin 23.11.2022 Expocorma -näyttelyssä, Chilessä. ”Tässä vaiheessa tämä rotaattori on tarjolla meidän irtokoura asennuksiin eli yleensä kaivinkone tai tela-alusta harvesteri yhdistelmiin ja näiden päämarkkinat ovat Pohjois- ja Etelä-Ameriikka”, toteaa uutuudesta Ponssen harvesteripäiden tuotepäällikkö Janne Loponen.