Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kubotan rakennuskoneille uusi maahantuoja

Konesilta Oy on 1.1.2018 alkaen Kubotan maanrakennuskoneiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Sopimus sisältää kaivinkoneet ja kuormaajat sekä maanrakennusalan pienkoneet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Konekeskon edustamien merkkien kirjo supistuu entisestään. Kubotan kaivukoneet, kuormaimet ja maarakennusalan pienkoneet ovat siirtyneet Konesilta Oy:lle, joka on 1.1.2018 alkaen tuotteiden virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä. Konesilta Oy vastaa myös maarakennuskoneiden koneiden varaosa- ja huoltotoiminnasta sekä jälkimarkkinoinnista. Kubotan ruoholeikkureiden ja trakoreiden edustus säilyy yhä Konekeskolla.

”Olemme saavuttaneet merkittävän markkina-aseman Suomen maanrakennuskonekaupassa. Kubotan ketterä toimintastrategia ja kilpailukykyinen hinnoittelu vastaavat omia strategioitamme hyvin. Haaveena onkin päästä markkinajohtajaksi tuotteidemme kanssa”, kertoo Konesilta Oy:n toimitusjohtaja Ville Kyllönen.

Konesilta Oy on tullut tunnetuksi erityisesti käytettyjen koneiden maahantuonnista ja myynnistä, jotka jatkuvat uudesta edustuksesta huolimatta entiseen tapaan.

”Konesilta Oy on yksi Suomen vahvimmista käytettyjen kaivinkoneiden kaupassa. Heillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat valmista asiakaskuntaa Kubotan koneille. Arvostamme myös Konesilta Oy:n perheyrittäjyyttä ja markkinatuntemusta. Vakavarainen ja pitkään alalla toiminut yritys on meille luotettava kumppani ja odotammekin markkinaosuutemme merkittävää kasvua Suomessa”, kertoo export sales manager Nicolas Montagne Kubotalta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kärsämäen ja Tampereen toimipisteisiin avataan omat Kubota Centerit jotka ovat parhaillaan rakenteilla. Tampereen toimipiste muuttaa samalla uusiin toimitiloihin Pirkkalan Linnakallioon. Osoitteeseen Autokeskuksentie 4 avataan uudet tilat keväällä 2018, joista löytyvät myynti ja huolto/varustelutilat, koulutustilat sekä varaosamyymälä ja lisävarusteterminaali.