Boschin varaosille, korjaamolaitteille ja palveluille avataan oma verkkosivusto

Bosch Automotive Aftermark avaa uuden autokorjaamoille sekä tukku- ja jälleenmyyjille suunnatun verkkosivuston www.boschaftermarket.com/fi/, josta löytyvät Boschin varaosat, lisävarusteet sekä korjaamolaitteet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Käyttäjien tarpeisiin sovellettu uusi verkkosivusto toimii niin pöytäkoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Päävalikon Autotuotteet-osiossa olevat varaosat ovat lajiteltu tuoteryhmittäin. Tuoteteksteistä käy ilmi yksittäisten varaosien toiminta ja edut.

Korjaamolaitteet-osiossa löytyy tietoa kaikista diagnostiikkalaitteista, moottori- ja komponenttitestereistä, ESI[tronic] korjaamo-ohjelmiston ratkaisuista sekä ohjeita vianetsintään ja huolto- ja korjaustöiden tekemiseen. Ohjeita on havainnollistettu vidoilla. Lisäksi Korjaamolaitteet-osiossa korjaamo voi pyytää sivuston kautta tarjouspyyntöjä tukkureille.

Autotekninen palvelu -osiossa esitellään palvelutarjontaa korjaamon päivittäisiin tarpeisiin. Osiosta löytyy myös tietoa Bosch Car Service – ja Bosch Diesel Center -korjaamokonsepteista, koulutustarjonnasta sekä eXtra-kanta-asiakasohjelmasta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Bosch Automotive Aftermarket (AA) tarjoaa nykyaikaista diagnostiikkaa ja korjaamolaitteita sekä laajan valikoiman uusia ja tehdaskunnostettuja varaosia ja korjausratkaisuja henkilöautoihin ja raskaaseen kalustoon. Maakohtaiset verkkosivustot ovat käytettävissä kaikissa maissa, joissa Bosch Automotive Aftermarket toimii.