AD-autokorjaamoketju on avannut uudenlaisen ajanvarauspalvelun

Autotoimiala on siirtynyt kohti digiaikaa Autokorjaamo.fi-sivustolla. AD Finland korjaamoketju on julkaissut verkkopalvelun, jonka kautta voi varata ajan auton huoltoon tai korjaukseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ajan varaaminen auton huoltoon tai korjaukseen on nyt vaivattomampaa kuin aiemmin. Autoilijat ovat saaneet avukseen palvelun, joka helpottaa korjaamon löytämistä ja nopeuttaa ajan varaamista. Verkkopalvelu Autokorjaamo.fi toimii samaan tapaan kuin hotellivertailusivustot eli se näyttää alueen autokorjaamoja ja tietoja niistä.

Mennessään sivustolle autoilija ilmoittaa autonsa rekisteritunnuksen ja ajokilometrit sekä haluamansa paikkakunnan. Sen jälkeen sivusto kertoo hänelle lähimpien korjaamoiden sijainnit sekä niiden tarjoamien töiden hintoja ja vapaana olevia aikoja. Lopuksi autoilija voi varata ajan haluamastaan korjaamosta.

Palveluun alkaa kertyä asiakkaiden arvioita autokorjaamoista, joten jatkossa kuluttajan valintaperusteena voi olla myös muiden antama palaute.

Tähän saakka autonkorjaajaa on voinut olla vaikea tavoittaa puhelimitse, koska hän työskentelee valtaosan päivästä autojen parissa eikä toimistossa. Uuden verkkopalvelun ansiosta autoilija saa varattua itselleen mieluisan palveluajan ilman, että hänen tarvitsee jonottaa puhelimessa tai käydä korjaamossa. Samalla autonkorjaajan aikaa vapautuu tuottavaan työhön.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Autokorjaamo.fi-palvelu on korjaamoille samalla kevyt toiminnanohjausjärjestelmä, joka auttaa liiketoiminnan kehittämisessä.

AD:n yhteistyökumppanin Poplapayn ja sen pilvikassa APIn ansiosta korjaamoyrittäjä saa halutessaan esimerkiksi helppokäyttöiset ja luotettavat, integroidut maksupäätteet. Ne ovat heti valmiita käyttöön. Yrittäjän tarvitsee vain laittaa virtajohto pistorasiaan ja odottaa muutamia minuutteja, minkä jälkeen hän voi vastaanottaa korttimaksuja.

Autokorjaamo.fin on luonut autokorjaamo-, autohuolto- ja varaosaketju AD. Palveluun voivat halutessaan liittyä kaikki autokorjaamot. AD on valtakunnallinen autokorjaamo-, autohuolto- ja autovaraosaketju. AD Finland on osa kansainvälistä AD International -ketjua.