Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ponsse valittiin vuoden perheyritykseksi

Ponsse on voittanut Perheyritysten liiton vuosittain jaettavan Peter Fazer -palkinnon. Liiton perustajan nimeä kantava palkinto jaettiin tänään Helsingissä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen menestys kumpuaa metsästä. Myös siksi on tänä vuonna erittäin hienoa palkita vuoden perheyrityksenä metsäkonevalmistaja Ponsse. Perheyrityksessä jouduttiin tekemään sukupolvenvaihdos yhdessä yössä, mutta tulokset näyttävät, että Ponssen jatkajapolvi on onnistunut", sanoi palkintoraadin ja Perheyritysten liiton puheenjohtaja Heikki Kovanen.

"Vaikka olemme pörssiyritys, olemme vahvasti myös perheyritys. Perhe omistaa 60 prosenttia yhtiöstä, ja teemme täällä töitä tiiminä, Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén kertoi palkintojenjakotilaisuudessa.

Maailman johtaviin metsäkonevalmistajiin kuuluva Ponsse on kasvanut viime vuosina vahvasti. Yhtiön pääkonttori on Vieremällä, ja konserni työllistää kaikkiaan noin 1500 ihmistä Suomessa ja maailmalla.

"Tuotteiden laatuun ja osaamiseen pitää investoida. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, luvut tulevat perässä", Juha Vidgrén sanoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ponssen perusti vuonna 1970 supistetun kansakoulun käynyt metsäkoneurakoitsija Einari Vidgrén ja hänen neljä poikaansa jatkavat yrityksen johdossa.