Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

FinnBull-kuormatraktorin valmistus alkaa - Uusi suomalainen konemerkki pienmetsäkonevalmistukseen

Marco Krogars Oy on kehittänyt Suomen pienmetsäkoneiden markkinoille uuden kuormatraktorimallin. Parin vuoden kehitystyön jälkeen on ensimmäinen markkinointivalmis FinnBull-pienkuormatraktori valmistunut.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

FinnBull on omapainoltaan 3,6-tonninen ja sen kuormakapasiteetiksi ilmoitetaan 3,7 tonnia. Leveyttä koneella on vain 2 metriä. Vakiovarusteena koneen kuudesta pyörästä neljä on vetäviä, voimansiirto perustuu hydraulisiin napamoottoreihin ja kahteen ajovoimansiirron pumppuun. Myös kaikilla pyörillä vetävä versio on saatavissa. Koneessa on turvalaseilla varustettu ohjaamo ja koko koneen toimintoja hallitaan sähköisillä ohjainvivuilla. Ohjausjärjestelmän on valmistanut EPEC Oy.

FinnBull on varustettu myös kuormanharvesterivalmiudella eli sitä voidaan käyttää sekä hakkuu- että kuljetuskäytössä ns. Combi-koneena. Hydrauliikan säätyvätilavuuksinen työhydrauliikka mahdollistaa sekä syke- että rullasyöttöisten hakkuupäiden käytön. Nosturivaihtoehtoja ovat Kire 500- ja 600 -mallit. Lisävarustuksena on saatavissa leveämpi rengasvarustus, sekä hydraulinen vinssi koneen keulaan.

FinnBull -kuormatraktoria myy Suomessa valmistaja Marco Krogars Oy, konetta tullaan valmistamaan myös vientiin.