Rotator Oy yhteistyöhön RSA Nordicin kanssa – Rotator myy jatkossa täyssähköisiä Maxus-sähköpakettiautoja

Maarakennuskoneiden maahantuontia ja jälkipalveluja tarjoava Rotator Oy ja norjalainen RSA Nordic ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan Rotator aloittaa Maxus-sähköpakettiautojen myynnin Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Täyssähköiset Maxus-pakettiautot ovat osa SAIC-konsernia, joka on Kiinan suurin autovalmistaja. Vuonna 2020 SAIC myynti oli 5,6 miljoonaa ajoneuvoa. Maxus oli myös Pohjoismaiden myydyin täyssähköinen LCV-sarjan automerkki vuoden 2020 aikana.

Rotatorin tavoitteena on palvella asiakkaiden kaikkia tarpeita koneista jälkipalveluihin ja olla elinkaaripalvelujen edelläkävijä Suomessa. "Rautainen osaamisemme yritysten välisestä kaupankäynnistä mahdollistaa hyötyajoneuvojen myynnin ja palvelukokonaisuuksien uudistamisen", kertoo Rotator Oy:n toimitusjohtaja Jari Valtanen.

Valtasen mukaan täyssähköiset pakettiautot sopivat hyvin Rotatorin palvelukokonaisuuteen:

”Voimansiirron sähköistyminen on jatkunut jo pitkään työkoneissa ja liikkuvassa kalustossa. Näin ollen täyssähköiset hyötyajoneuvot ovat luonteva lisä tarjontaamme. Työkoneet ovat toimintamme selkäranka nyt ja myös tulevaisuudessa, mutta hyötyajoneuvojen myynti antaa meille uusia kasvumahdollisuuksia.”

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rotatorin valikoimaan tulee sähköisistä Maxus-pakettiautotoista ja tila-autoista Maxus e-Deliver 3- ja e-Deliver 9 -mallit.