Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Steketeen valikoimassa tarjolla toimintoja älykkäämpään rikkakasvien torjuntaan – uudessa järjestelmässä kaksi kameraa tuottaa päällekkäistä kuvaa

Uudet toiminnot parantavat ohjausta ja siten rivintunnistusta koneissa, joita ohjaa toinenkin kamera. Kamerajärjestelmien ansiosta haroja voidaan nyt käyttää tarkasti ja tehokkaasti mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan.
Steketeen uusissa leveissä haroissa on Combi Cam -tila, joka aktivoituu automaattisesti. Järjestelmä muodostaa päällekkäisen kuvan molemmista kameroista. Kun kuvia on kaksi, järjestelmälle on tarjolla kaksi kertaa suurempi määrä visuaalista tietoa.
Steketeen uusissa leveissä haroissa on Combi Cam -tila, joka aktivoituu automaattisesti. Järjestelmä muodostaa päällekkäisen kuvan molemmista kameroista. Kun kuvia on kaksi, järjestelmälle on tarjolla kaksi kertaa suurempi määrä visuaalista tietoa.  Kuva: Seppo Pentti

Steketeen uusissa leveissä haroissa on Combi Cam -tila, joka aktivoituu automaattisesti. Järjestelmä muodostaa päällekkäisen kuvan molemmista kameroista. Kun kuvia on kaksi, järjestelmälle on tarjolla kaksi kertaa suurempi määrä visuaalista tietoa. Toisella kameralla voidaan varmistaa rivintunnistusta etenkin heterogeenisissa, harvassa kasvustossa. Kun kamerajärjestelmä on varmempi, helpottaa se kuljettajan työtä. Manuaalinen vaihto kahden kameran välillä ei ole enää tarpeen. Edelleen on mahdollista valita vain yksi kamera, jos vain toisella kameroista on hyvä näkyvyys tai jos toinen kamera on pellon rajan ulkopuolella.

Vaihtoehtoisesti AutoSwitch Cam Mode voidaan aktivoida asetusten kautta. Tässä tilassa laitetta ohjataan automaattisesti parhaan kuvan vastaanottavan kameran kautta. Järjestelmä kytkeytyy heti, kun kuvanlaatu laskee alle asetetun kynnyksen. Tämä varmistaa tasaisen tarkan riviohjauksen seuraavaan kääntöoperaatioon asti.

AutoSwitch Cam Mode voidaan aktivoida asetusten kautta. Tässä tilassa laitetta ohjataan automaattisesti parhaan kuvan vastaanottavan kameran kautta.
AutoSwitch Cam Mode voidaan aktivoida asetusten kautta. Tässä tilassa laitetta ohjataan automaattisesti parhaan kuvan vastaanottavan kameran kautta.  Kuva: Lemken

Combi Cam- ja AutoSwitch Cam -toiminnot ovat saatavilla myös olemassa oleviin LEMKEN Steketee - ohjelmistopäivityksen kautta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY