Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Koneviestin lukijamäärä kasvoi kuuden viime kuukauden aikana

Koneviestin lukijamäärä kasvoi viimeisen puolen vuoden aikana 7000 lukijalla, jonka ansiosta Koneviestillä on nyt 163 000 lukijaa. Tämä käy ilmi Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) aikakausilehtien tuoreimmassa tutkimuksessa, jonka tulokset julkaistiin 1.3.2019.

Tutkimuksessa kaikkien Viestilehtien julkaisujen – Koneviestin, Maaseudun Tulevaisuuden ja Aarre-lehden -lukijamäärät kasvoivat. Suomen toiseksi luetuimmalla päivälehdellä, Maaseudun Tulevaisuudella, lukijamäärä kasvoi 16 000 lukijalla. Aarteella on tällä hetkellä 8 000 lukijaa. Metsälehteä lukuun ottamatta kaikkien maa- ja metsätalouslehtien lukijamäärät kasvoivat viimeisen puolen vuoden aikana.

Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) mukaan aikakausilehtien lukijamäärä kasvoivat kuudessa lehtiryhmässä: autoilun ja tekniikan lehdissä, terveyden ja hyvinvoinnin lehdissä, ammatti- ja järjestölehdissä, naistenlehdissä, talouselämän ja yritystoiminnan lehdissä sekä perhelehdissä. Eniten kasvoivat terveyden ja hyvinvoinnin lehdet, jotka saivat 79 000 uutta lukijaa.