Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Luke myy Vakolan palvelut VTT Expert Services Oy:lle

Luonnonvarakeskus (Luke) myy Vihdissä sijaitsevan Vakolan mittaus- ja standardisointitoiminnon VTT Expert Services Oy:lle. Liiketoiminnan on tarkoitus siirtyä uudelle omistajalle 1.6. alkaen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

VTT Expert Services Oy jatkaa palveluiden kehittämistä ja tarjoamista asiakkaille sekä Luken tutkimukselle. Luken vastuulle jää viranomaistoimintana tehtävä ATP-todistusten myöntö. Järjestely ei koske Luken teknologiatutkimusta.

”Kauppa vahvistaa ja täydentää palveluitamme ajoneuvo- ja työkoneteollisuudelle. Vakola on asiakaskunnassaan hyvin tunnettu toimija. Keskeisiä palveluita ovat liikkuvien työkoneiden mittaukset ja tarkastukset, olosuhdekokeet sekä konevalmistajille tehtävät tyyppihyväksynnät. Myös Luonnonvarakeskus tarvitsee jatkossa tutkimuksessaan Vakolan testauspalveluita”, kertoo VTT Expert Services Oy:n toimitusjohtaja Laura Apilo.

”Luken ydintoimintaa vahvistavat järjestelyt ovat edellytys sille, että Luke kykenee jatkossakin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin”, kertoo johtaja Eeva-Liisa Ryhänen Lukesta.