Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Konekilleri-näyttely järjestetään lokakuussa Jyväskylässä – järjestelyissä turvallisuus on huomioitu ja viranomaismääräyksiä noudatetaan

Konekilleri-näyttelyn järjestäjät DLG International ja 2LM Corporate vahvistivat 10.9.2020, että Konekilleri 2020 -tapahtuma järjestetään suunnitellun aikataulun mukaisesti 8.–10.10.2020 Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuman sisäänpääsyyn vaaditaan ennakkolippu.
Kuva: Touho Hakkinen

“Järjestämällä Konekilleri 2020 -tapahtuman näinä haasteellisina aikoina haluamme osoittaa sitoumuksemme ja tukemme maataloudelle sen kaikissa haasteissa. Sitoutuminen on DLG:n perusarvo, jota olemme vaalineet viimeiset 135 vuotta,” toteaa Dr. Lars Huf, DLG Internationalin varatoimitusjohtaja.

Konekillerin tapaisessa ammattinäyttelyssä pystytään turvaväleistä huolehtimaan erittäin hyvin. Järjestäjät sekä näytteilleasettajat huolehtivat siitä, että käsien desinfiointiin on runsaasti mahdollisuuksia. Osastot suunnitellaan ja sijoitellaan niin, että turvaväleistä voidaan huolehtia ja käytävistä tehdään normaalia leveämmät.

Jyväskylän kaupunki on myös suositellut kaikkia yleisötapahtumiin osallistuvia käyttämään maskeja.

”Paviljongin kaikissa tapahtumissa noudatetaan koko ajan viranomaisten määräämiä turvallisuusohjeita sekä Messu- ja Tapahtumajärjestäjien laatimia omavalvontaohjeita. Järjestelyt käydään vielä läpi kaupungin terveysviranomaisten kanssa”, kertoo myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Paviljongista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tärkein keino vähentää riskejä on jokaisen osallistujan oma vastuullinen käyttäytyminen. Tapahtumaan on tultava terveenä, ja riskiryhmiin kuuluvien kannata pysyä kotona.

Sisäänpääsyyn vaaditaan ennakkolippu, jonka Konekillerin kohderyhmään kuuluvat ammattilaiset saavat ilmaiseksi näytteilleasettajilta. Viranomaisten mahdollisten tietopyyntöjen vuoksi liput ovat henkilökohtaisia. Ennakkolipulla varmistetaan, että kävijämääriä pystytään seuraamaan viranomaisten vaatimalla tavalla. Ryhmät voivat tiedustella lippuja järjestäjiltä. Konekillerin sivuille aukeaa tarkat tiedot lähiaikoina.

”Korona on aiheuttanut lähes kaikkien tapahtumien peruuntumisen ja siten haitannut etenkin sellaisten yritysten toimintaa, joilla ei ole maan kattavaa myyntiverkostoa. Järjestämällä Konekilleri 2020 -tapahtuman tarjoamme heille mahdollisuuden tavat asiakkaitaan”, kertoo näyttelyä koordinoiva Marko Toivakka medialle lähetetyssä tiedotteessa.

”Merkittävä osa asiakkaistamme merkittävä on pienyrittäjiä, joilla on todella suuri huoli toiminnan jatkuvuudesta”, Toivakka jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Pienten yritysten toiminnan jatkuminen on tärkeää hintakilpailun ja tuotekehityksen jatkumisen vuoksi. Siksi me haluamme olla mukana talkoissa järjestämällä Konekillerin, vaikka taloudellisesti se ei ole kannattava teko”, kertoo Henrik Kalliola, 2LM Corporaten perustaja.

Korona aiheuttaman epävarmuuden vuoksi kaikki alun perin ilmoittautuneet eivät tule osallistumaan messuille. ”Annamme yritysten tehdä peruutukset kustannuksitta tässä vaiheessa, koska emme halua aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia”, toteaa Toivakka.

”Toisaalta uusia tiedusteluja tulee jatkuvasti, koska olemme ainoa tälle syksylle markkinointikanavan tarjoava tapahtuma. Tämäkin todistaa, että teimme oikean päätöksen, vaikkei se ei ollut helppoa. Joskus on vain tehtävä se, mikä on oikein eikä itselle edullisinta”, Kalliola jatkaa.