Kava-kallistusmittarit nyt myös vuokrattavissa – Kavatech ja Koneunion aloittivat yhteistyön

Kavatechin kallistusmittarit ovat nyt myös vuokrattavissa Koneunion Oy:n kautta. Helposti koneesta siirrettävä laitteisto helpottaa ja nopeuttaa kallistusten hahmottamista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Oululainen Kavatech valmistaa Kava-kallistumittareita. Helposti koneesta toiseen siirrettävä laitteisto kertoo kauhan poikittais- ja pitkittäisen kallistuksen ohjaamoon langattomasti. Kaivinkoneiden lisäksi mittareita hyödynnetään mm. tielanoissa, poravaunuissa ja pyöräkuormaajissa.

Kavatech ja konevuokraamo Koneunion ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä laitteisto on myös vuokrattavissa. Kava-kallistumittarin voi vuokrata joko erikseen tai koneen mukana. Koneunionin toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä, mutta tarvittaessa vuokrattu kone toimitetaan mihin tahansa Suomessa.

”Kava-kallistumittari saadaan otettua erittäin helposti käyttöön ja on nopeasti siirrettävissä koneesta toiseen. Terän tarkan asennon näkeminen ohjaamossa tehostaa työskentelyä ja tekee siitä luotettavampaa”, kertoo Kavatechin Hannu Impiö.