Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ritchie Bros osti Mascuksen

Huutokauppayritys Ritchie Bros on ostanut internetissä käytettyjä koneita ja kuorma-autoja välittävän Mascuksen. Kauppasumma on 24 miljoonaa euroa. Hinta voi vielä nousta 3,4 miljoonalla eurolla riippuen seuraavan kolmen vuoden kehityksestä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Huutokauppoja myös Suomessa järjestävä Ritchie Bros on ostanut käytettyjä koneita internetissä välittävän Mascuksen. Ritchie Brosin tavoitteena on luoda monikanavaisia mahdollisuuksia asiakkailleen. Samalla yritys saavuttaa laajemman yleisön ja julkisuuden Euroopan markkinoilla. Ritchie Brosin mukaan Mascuksen internetsivustoilla vieraillaan kuukaudessa 3,2 miljoonaa kertaa. Kävijät edustavat 58 eri maata ja 42 eri kieltä. Tällä hetkellä sivustolla on yli 360 000 myytävää kohdetta.

“Kauppa on uusi askel Ritchie Brosin strategiassa luoda maailman suurin monikanavainen koneiden kauppapaikka. Uusi kauppakanava tuo lisäarvoa koko yhtiölle. Maailman johtava koneiden välitysyritys Mascus on luonut hyvin järjestetyn ja uskollisen asiakaspohjan. Vahvojen bisnestyökalujen-ja ratkaisujen ansiosta konekauppiaat luottavat heidän toimintatapoihinsa”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Ravi Saligram.

Kauppojen jälkeen Mascus jatkaa toimintaansa vanhalla tuotemerkillä ja olemassa olevalla henkilöstöllä.