Monikäyttöistä rengaskestävyyttä

Nokian Tractor King on uusi rengas vaikeimpiin olosuhteisiin metsässä, maansiirrossa ja tienrakennuksessa käytettäviin traktoreihin. Valmistajan mukaan uusi pintamalli ja vahva runkorakenne tekevät siitä erityisen monikäyttöisen ja vahvan traktorin renkaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Traktorinrenkaalle asetetut vaatimukset ovat kasvaneet korkeiksi koneiden painon, hevosvoimien ja tienopeuksien kasvun myötä. Nokian Renkaat esittelee ratkaisuksi turvalliseen ja kestävään metsätyö-, maansiirto- ja teiden kunnossapitokäyttöön tarkoitetun Nokian Tractor King -renkaan. Sen kestävyyden ja pidon ansiosta traktorin hevosvoimat voidaan siirtää maahan paremmin, mikä lisää traktorin käyttömahdollisuuksia.

Renkaan runko vastaa pohjimmiltaan raskaan maansiirtorenkaan runkoa ja sisältää teräsvyöt, lisärunkokerrokset sekä aramid-vahvistetut sivupinnat. Tämä yhdessä vahvan kumisekoituksen kanssa tekee renkaasta erityisen viillon- ja pistonkestävän metsä-, maansiirto- ja tienrakennustöissä.

Uudessa pintakuviossa pitäviä särmiä kerrotaan olevan 50 % tavallista riparengasta enemmän, mikä lisää pitoa monissa tilanteissa. Tavallista suurempi ripamäärä kasvattaa myös renkaan kulutuskestävyyttä. Tieajossa Tractor Kingin luvataan tarjoavan tasaisemman kyydin, sillä harvakuvioisemmille riparenkaille tavallista tärinää ei pitäisi esiintyä. Renkaalle on asetettu nopeusluokaksi 65 km/h.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com/tractorking