Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maxpo-näyttely järjestetään jälleen

Rakennuskonenäyttely Maxpo järjestetään välivuoden jälkeen toukokuun alkupuolella. Odotettu tapahtuma kerää yhteen rakennus ja kiinteistöhuoltoalan toimijoita useilta eri sektoreilta.
Kuva: Arto Turpeinen
hyvinkää

Maxpo-näyttely on perinteisesti järjestetty joka toinen vuosi, mutta koronatilanteen vuoksi tapahtumaa siirrettiin hieman. Uudet päivämäärät ovat 5.–7.5. Paikkana toimii edelliskertojen tapaan hyväksi havaittu Hyvinkään lentokenttä. Uutuuskoneiden lisäksi tarjolla on myös työnäytöksiä ja muuta oheistoimintaa. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Maxpossa on mahdollistuu verkostoitua uusien toimijoiden kanssa.

Näyttelyssä esitellään laajalla sektorilla mm. maarakennus-, ympäristönhoito ja materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Edellisen kerran Maxpo järjestettiin vuonna 2019, jolloin näytteilleasettajia osallistui 250 kappaletta – kyseessä on siis pohjoismaisen merkittävin maarakennusalan tapahtuma. Ennakkotietojen mukaan osastojen myynti on edistynyt lupaavasti myös tälle keväälle. Järjestäjien arvion mukaan esillä olevien yritysten määrä on jopa kasvamassa.

Näyttelyjärjestäjät ovat panostaneet runsaasti näyttelyn pääsemiseen, sillä messubusseja lähtee Hyvinkäälle useilta eri paikkakunnilta. Tarjoukseen kannattaanee tarttua, sillä usean vuoden katkos näyttelyissä tarjonne tällä kertaa runsaan kattauksen uutuusutuotteita.

Maxpo-näyttelyn portit ovat avoinna to-la 5.–6.5. klo 9–17 ja sunnuntaina 7.5. klo 9–16. Näyttelyn ensimmäisenä päivän opiskelijoille ja opettajille on alueelle vapaa pääsy. Normaalisti pääsylipun hinta on 20 euroa. Koneviestin osaston löytää paikasta A63.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoa: www.maxpo.fi.