Koneviestin päätoimittaja vaihtuu 1.10.2020

Koneviestin päätoimittaja vaihtuu 1.10.2020 nykyisen päätoimittajan siirtyessä eläkkeelle vuoden lopussa. Viestilehtien hallitus on valinnut tehtävään agronomi Eemeli Linnan. Eemeli Linna aloittaa Viestilehtien palveluksessa 17.8.2020.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Eemeli Linnalla on vankka kokemus maatalouskoneiden tekniikasta ja konekaupasta, sillä hän on viimeksi toiminut Agritekin myyntipäällikkönä vastaten työkoneyksikön liiketoiminnasta. Lisäksi hänellä on ollut työssään myös vahva panos sisällöntuotantoon.

”Koneviestillä on tärkeä vastuu maa-, metsätalouden ja maanrakennuksen tekniikan ja menetelmäkehityksen äänitorvena. On hienoa päästä luotsaamaan Koneviestiä ja kehittämään sitä yhdessä Viestilehtien kivenkovien ammattilaisten kanssa, ” sanoo Linna.

”Olen vakuuttunut, että Eemelin monipuolinen tausta sekä näkemys niin Koneviestin kehittämisestä kuin konealan tulevaisuudesta tarjoaa erinomaisen pohjan Koneviestin hyvälle tulevaisuudelle," toteaa Viestilehtien toimitusjohtaja Anu Nissinen.

"Haluan samalla kiittää lämpimästi Koneviestin nykyistä päätoimittajaa Uolevi Oristoa hänen jäädessään eläkkeelle tämän vuoden lopussa. Uolevi on pitkän uransa aikana vahvistanut ja kehittänyt tinkimättömästi Koneviestiä alan johtavana ammattilehtenä. Koneviestin artikkelit niin alan uusimmasta kehityksestä kuin laaja arkisto konetestauksista ovat koneyrittäjien ja alalla toimijoiden tärkeä tietolähde”, jatkaa Nissinen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Uskon, että Koneviesti pystyy Eemeli Linnan johdolla tuottamaan lukijoitamme hyödyttävää sisältöä, kuten se on tehnyt jo lähes 70-vuotisen historiansa ajan. Puolueettoman ja faktoihin perustuvan sisällön merkitys ei vähene, ja tavoitettavuus lisääntyy jakelukanavien lisääntymisen myötä.”, vakuuttaa eläkkeelle jäävä nykyinen päätoimittaja Uolevi Oristo.

Juttua muokattu 1.6.2020