Koneviestin kolumneistakin tuttu Timo Oksanen siirtyy vakinaiseksi professoriksi TU Müncheniin

Münchenin teknillinen yliopisto (Technische Universität München), eli lyhyesti TUM, on nimittänyt tupladosentti TkT Timo Oksasen maatalouskoneautomaation uuteen oppituoliin vakinaiseksi professoriksi (tenured associate Professor). Virkanimitys astuu voimaan 1. kesäkuuta 2019.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviesti onnittelee Timoa merkittävästä nimityksestä, jolla varmaan tulee olemaan myönteisiä kerrannaisvaikutuksia myös Suomeen.

Nyt perustettu ja täytetty uusi maatalouskoneautomaation oppituoli merkittävässä huippuyliopistossa avaa uusia mahdollisuuksia konetekniikan, automaation ja robotiikan soveltamisessa agraarituotantoon ja samalla se (agrarmechatronik; agrimechatronics) asettaa toiveet korkealle Baijerin uudesta noususta alan kansainväliselle maailmankartalle.

Professori Oksanen jatkaa kuitenkin myös toimintaa Suomessa. Timo on nimitetty 1.6.2019 alkaen myös Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakouluun osa-aikaiseksi vierailevaksi professoriksi; samalla Oksanen on irtisanoutunut aiemmasta vakinaisesta tehtävästään vanhempana yliopistonlehtorina.

Professori Oksanen jatkaa yhteistyöprojekteja suomalaisen teollisuuden kanssa, vähintään käynnissä olevien projektien loppuun ja teollisuuden niin halutessa myös jatkossa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toivotamme Timolle onnea ja menestystä uudessa vaativassa tehtävässään ja olemme toiveikkaita, että hän ennättää edelleenkin jatkaa myös Koneviestin asiantuntijakolumnistina!