Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hitachi ja Mascus yhteistyöhön

Hitachi Construction Machinery Europe on solminut strategisen yhteistyösopimuksen internetin kauppapaikka Mascuksen kanssa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hitachin ja Mascuksen yhteistyösopimuksen tavoitteena on tukea maahantuojia käytettyjen koneiden myymisessä. Mascus rakentaa Hitachille intranetin muodossa käytettyjen koneiden varastonhallintajärjestelmän. Lisäksi maahantuojat voivat myydä käytettyjä koneita Hitachin oman internetsivuston ja Mascuksen julkisen kauppapaikan välityksellä.

Intranet on eräs Mascuksen monimutkaisimmista tuotteista, ja se on räätälöity erityisesti laitevalmistajien tarpeita vastaavaksi. Intranet tarjoaa varastonhallinnan lisäksi työkaluja mm. sähköpostimarkkinointiin suoraan potentiaalisille asiakkaille. Hitachilla on yli 40 maahantuojaa ympäri Eurooppaa ja Afrikkaa. Koneita myydään yli 50 maahan, joten varastosta löytyy runsaasti käytettyjä koneita. "Luotettavien rakennuskoneiden valmistajana Hitachin täytyy antaa maahantuojille työkaluja, jotka auttavat heitä menestymään omilla markkinoillaan", kertoo Hitachin Tom Van Wijlandt.

"Uskomme, että Hitachin käytetyt koneet ovat oleellinen osa tuotteen elinkaarta. Tavoitteenamme olikin löytää ratkaisu, joka helpottaisi maahantuojien varastonhallintaa ja tiedon jakamista kollegoille, sekä markkinointia sopivin keinoin. Mascuksessa on kokemusta ja tietämystä näiden tuottamisesta", Van Wijlandt jatkaa.

Mascuksen operatiivinen johtaja Rickard Krøtø on sopimukseen tyytyväinen. "Olemme ylpeitä yhteistyöstä Hitachin kanssa, joka on uusin suuri Mascuksen palvelut käyttöönsä ottava rakennuskonevalmistaja. Tämä on merkki siitä, että työtämme ei ainoastaan arvosteta, vaan se luo myös tehokkuutta asiakkaidemme jokapäiväiseen toimintaan".