Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Agritek uudisti myyntiverkostoaan

Agritek Oy on uudistanut myyntiverkostoaan Lounais-Suomessa. Järjestelyllä halutaan selkeyttää alueen traktori- ja työkonemyyntiä sekä tehostaa varaosa- ja huoltopalveluja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Agritekin mukaan liikkeiden voimavaroja yhdistämällä parannetaan palveluja sekä myynnissä että huolto- ja varaosapalveluissa. Case IH -traktori ja -varaosamyynti ovat siirtyneet RL-Traktorikoneelle, joka vastaa jatkossa Agritekin koko konevalikoiman myynnistä sekä varaosa- ja huoltopalveluista Turun seudulla. Liike edustaa edelleen myös New Holland -traktoreita, Kverneland- ja Joskin- työkoneita, Husqvarnan metsä- ja puutarhakoneita sekä muita maatalouskoneita.

Loimaan, Huittisten ja Forssan alueella New Holland -traktoreita, puimureita ja Agritekin työkoneita edustanut Loimitraktori on aloittanut myös Case IH -konemyynnin. Järjestelyn myötä Loimitraktori luopuu varaosakaupasta ja keskittyy pelkästään konemyyntiin. Loimihuolto puolestaan vastaa 1.3.2016 alkaen kaikkien Agritekin maahantuomien koneiden varaosa- ja huoltopalveluista samalla alueella.