Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Volvo CE ja Rototilt yhteistyöhön – tavoitteena eri järjestelmien yhdistäminen

Volvo CE ja Rototilt ovat solmineet maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on integroida kallistuva kauhanpyörittäjä toimimaan yhä tiiviimmin kaivukoneen omien järjestelmien kanssa.
Kuva: Rototilt
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Volvon ja Rototiltin yhteistyön myötä Volvon kaivukoneet voidaan jatkossa toimittaa Rototilt-järjestelmien kera valmiiksi yhteensopivina. Merkittävin etu on laitteiston integroituminen, sillä Volvon tehdasasennettu Dig Assist-koneohjausjärjestelmä pystyy nyt keskustelemaan Rototiltin laitteiston kanssa.

“Uusi alusta on jännittävä ja parasta mitä kaivukonemarkkinoilla on tällä hetkellä tarjota. Tietyt ratkaisut, kuten Smart Connect, mahdollistavat eri rototilttivalmistajille saumattoman liitännän koneisiimme ja DigAssist -koneohjaukseen. Ne ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat asiakkaalle huomattavan edun”, sanoo Volvo kaivukoneiden tuotehallinnan johtaja Kurt Deleu.

”Urakoitsijat arvostavat entistä enemmän valitsemansa rototiltin yksinkertaista ja toimivaa yhteensopivuutta kaivinkoneensa kanssa. Jos rototiltti ja kaivinkone ovat myös muilta osin integroituja keskenään, ratkaisu on todella hyvä”, Rototiltin Jukka Hautala kertoo.

Sopimus on maailmanlaajuinen. Ominaisuudet otetaan käyttöön alkuvuoden aikana samalla kun Volvon uudet EC250 ja EC300-mallit tuodaan markkinoille.