Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Wihuri aloitti John Deeren jälleenmyyjänä Virossa

Wihurille siirtyi 1.4.2020 Baltic Agro Machineryn John Deere -liiketoiminta, kun Wihuri Groupin ja Danish Agron välinen liiketoimintakauppa toteutui. Liiketoiminta toimii Wihuri Agri -markkinointibrändin alla osana Wihuri OÜ:ta. Wihuri Agri on osa Wihuri Oy Tekninen Kauppa -toimialaa.
Kuva: Michael Velderman
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Wihuri Oy Tekninen Kauppa aloitti John Deeren jälleenmyyjänä Suomessa viime vuoden marraskuussa. Laajentuminen Viron markkinoille on meille luonnollinen strateginen liike. Haemme vahvaa kasvua yhteistyössä John Deeren kanssa”, Wihuri Oy Teknisen Kaupan toimialajohtaja Jonne Honkanen sanoo.

Liiketoiminnan osana Wihurille siirtyy vanhoina työntekijöinä noin 50 Baltic Agro Machineryn entistä työntekijää. Liiketoiminta keskittyy kolmen palvelukeskuksen ympärille Jürissa, Türissa ja Tartossa. Kaikki nykyiset toimipisteet jatkavat toimintaa kuten aiemminkin.

"Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta jatkaa Baltic Agro Machineryn aloittamaa työtä vaativien ja erittäin ammattimaisten virolaisten asiakkaiden kanssa. Viime vuosien aikana John Deere on noussut markkinajohtajaksi Virossa. Haluamme jatkaa samaa asiakaslähtöistä ja kasvuhakuista toimintaa, mihin John Deere -asiakkaat ovat tottuneet. Asiakkaille muutos ei ole suuri. Samat yhteyshenkilöt pysyvät ja jatkavat asiakkaiden palvelemista uuden yrityksen palveluksessa", Honkanen jatkaa.

Wihuri OÜ:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Kristjan Ruusamäe, joka on toiminut menestyksekkäästi Baltic Agro Machineryn palveluksessa erilaisissa tuoteryhmähallintaan liittyvissä tehtävissä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Olen iloinen saadessani johtaa hyvin ammattimaista, kokenutta ja omistautunutta tiimiä, jonka kanssa varmasti kasvatamme John Deere -liiketoimintaa ja entisestään parannamme olemassa olevien ja tulevien John Deere -asiakkaidemme asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme avainyhteistyökumppani ja tarjota ratkaisuja, jotka yhdessä kehittyneen teknologian kanssa auttavat asiakastamme kohtaamaan päivittäiset liiketoimintahaasteensa mahdollisimman tehokkaalla tavalla", sanoo Ruusamäe.

Myös John Deerellä iloitaan liiketoimintakaupan toteutumisesta.

"Wihuri Agrin myötä John Deere on valinnut pätevän ja ammattimaisen jälleenmyyjän Viron markkinoille. Olemme vakuuttuneita siitä, että Wihuri Agrin tiimi jatkaa vahvan suhteen rakentamista virolaisiin asiakkaisiin. Annamme tiimille täyden tukemme ja luottamuksemme", John Deere Walldorf GmbH & Co. KG:n Regional Sales Manager Stefan Lutzke sanoo.