60 vuotta sitten: Englantilaiset pyrkivät ensimmäisinä ratkaisemaan hydrostaattisen voimansiirron
Nyt kun hydrostaattinen voimansiirto näyttää olevan kaupallisestikin toteutettavissa ja se on havaittu erittäin käyttökelpoiseksi, herää kysymys, onko se käyttövarma.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Monet maanviljelijät vastustavat luonnostaan kaikkea, mikä tekee heidän koneensa monimutkaisemmiksi ja on selvää, että monet pitävät hydrostaattista voimansiirtoa tähän ryhmään kuuluvana. Vastaus on selvä ja vakuuttava. Joseph Lucas Hydraulic & Combustion Equipment Ltd ilmoittaa, että jo tässä vaiheessa päästään varmasti 5 000 käyttötuntiin ennen ensimmäistä korjausta eikä tällöinkään vielä tarvitse vaihtaa osia. Useimpia traktoreita ei käytetä enempää kuin 1 000 tuntia vuodessa, joten viitenä ensimmäisenä vuotena ei ainakaan ole pelkoa harmillisista keskeytyksistä kiireimpään työaikaan hydrostaattisen voimansiirtojärjestelmän takia.
Koneviesti 19/1959
Osaston luetuimmat
- Sampo Rosenlew on valmistanut jo tuhat metsäkonetta – tuhannes kone lähtee työskentelemään Saksan jyrkkiin rinteisiin30.1.
- Husqvarnalta tulossa markkinoille kevyt takakahvallinen moottorisaha 540 XP mark III6.10.2022
- Muutoksia vähäpäästöisten ajoneuvojen hankintatuen hakuaikoihin – painotus raskaassa liikenteessä ja pakettiautoissa16.12.2022
- Karsitun energiapuurangan kysyntä on nostanut alkuvuoden 2022 aikana keskimääräistä kuutiohintaa, mikä näkyy Luken tilastoissa.11.5.2022
- Uusi fosforiasetus voimaan – lannoituksen säätelyn kattavuus paranee19.1.
- Doosanin uusi nimi selville – jatkossa tuotemerkki tunnetaan nimellä Develon18.1.
- Metsätehon tilastointi kertoo teollisuuspuun korjuukustannusten noususta vuonna 202123.8.2022