Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

AFM-Forest Oy NordChain-liukuesteketjujen uudeksi jakelijaksi

NordChain-tuotemerkin jakelukanavat laajenevat, kun Nordic Traction Oy teki jakelijasopimuksen AFM-Forest Oy:n kanssa. AFM-Forest Oy tulee jatkossa toimimaan NordChain metsä- ja traktoriketjujen jälleenmyyjänä sekä jakelijana kuorma-autoketjuille. NordChain on aiemmin tunnettu Gunnebo-tuotemerkillä.
Kuva: Tommi Hakala
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Koemme, että AFM-yhteistyön kautta saamme NordChain-ketjuille enemmän näkyvyyttä kotimaan markkinoilla”, sanoo toimitusjohtaja Tero Järvinen. ”Mototarvikkeet.fi verkkokauppa on hyvä lisäkanava, josta meillä on jo hyviä kokemuksia Clark Tracks -metsäkonetelojen osalta”, hän jatkaa.

Nordic Traction Oy toimittaa jatkossa metsäketjuja myös suoraan suurimmille metsäkonevalmistajille, joiden kautta ketjuja saa hankittua uusiin metsäkoneisiin sekä huoltoverkoston kautta jälkimarkkinoille.

Nordic Traction Oy valmistaa laadukkaita ketjuja teollisuuden sekä maa- ja metsätalouden tarpeisiin. Kaikki ketjut ovat hiiletyskarkaistu erikoismenetelmällä, jossa ketjulle aikaansaadaan hyvä kulumiskestävyys korkealla pintakovuudella sekä erinomainen väsymislujuus sitkeällä sisuksella.