Kiitos auraajalle -kampanja käynnissä – jätä omat kehusi 20.11. mennessä

Aurakuskit eivät sädekehää päänsä päälle kaipaa, mutta kiitos heitä lämmittäisi. Säiden armoilla sekä välillä äärioloissa ja -rajoilla työtään tekevät auraajat saavat kuitenkin harvoin kehuja tai kiitosta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Talvi tekee tuloaan ja kulkuväylien sekä piha-alueiden kunnossapito nousee jälleen puheenaiheeksi. Laitevalmistaja JPT Serco Oy:ssä päätettiin käynnistää talvikauden alkumetreillä kampanja, jolla lisätään tienkäyttäjien ymmärrystä ja kunnioitusta kunnossapidon ammattilaisten tekemää työtä kohtaan.

Ennen kampanjan käynnistämistä, työkoneen kuljettajia pyydettiin kertomaan, mitä he työstään ajattelevat, mikä on ollut haastavinta ja kokevatko he, että ovat saaneet kiitosta tekemästään työstä.

”Vastauksista nousi muun muassa esiin, että auraamiselle on lähes mahdotonta löytää sellaista ajankohtaa, että se olisi kaikille sopiva”, JPT Sercolla laadusta, tuotannosta ja markkinoinnista vastaava Outi Nenonen kertoo.

Positiivisuudella eteenpäin

Toinen kyselyyn vastannut aurakuski kertoo saaneensa melkein tipan linssiin, kun koneen lasiin oli jätetty viesti, jossa luki: Kiitos, kun olet jaksanut yö̈kaudet aurata, että pääsemme aamulla töihin ja lapset kouluun.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

− Tämä sai myös meidät ajattelemaan, että työkoneen kuljettajat ansaitsevat arvostusta. Meidän kaikkien on hyvä tiedostaa, että tämän ammattiryhmän ansiosta ympäristömme on puhdas ja turvallinen, Nenonen muistuttaa.

Jaa kiitosta

Voit käydä jättämässä omat kehusi ja positiivisen palautteesi auraajille 20.11.2022 mennessä kiitosauraajalle.net –sivustolle. Samalla pääset lukemaan tarkemmin työkoneen kuljettajien tarinoita. Kaikkien kampanja-aikana kiitoksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen lahjakortti thefinlandshop.fi -verkkokauppaan. Voit myös jakaa omia kiitoksiasi ja kehuja sosiaalisessa mediassa. Käytä tällöin hästägiä #kiitosauraajalle ja lisää vielä @sercotuotteet mukaan.

− Antamalla kiitoksia sivuston linkin kautta tai somessa käyttämällä hästägiä #kiitosauraajalle, annat Sercolle luvan jakaa näitä kiitoksia sekä Sercon kanavissa että sivuilla kiitosauraajalle.net, Nenonen vinkkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY