CNH:n RTK-korjaussignaali Suomessa saataville

TOP RTK -tarkkuusverkko on CNH Industrial -yhtymän Euroopan laajuinen satelliitipaikannuksen korjaussignaali, jonka Agritek tuo nyt Suomen markkinoille.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Top RTK toimii matkapuhelinverkon välityksellä, ja sen avulla päästään paikannuksessa 1,5 cm tarkkuuteen satokauden aikana ja 2,5 cm tarkkuuteen eri vuosien välillä.

Yleisesti laitevalmistajien käytössä olevien standardien ansiosta Agritekin Top RTK -tarkkuusverkko on yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla olevien ajo-opastimien ja automaattiohjauksien kanssa valmistajasta riippumatta. Uusi verkko on saatu jo suurelta osin valmiiksi ja sen toiminta on testattu. Tukiasemia tulee alkuvaiheessa 11 paikkakunnalle ja niillä katetaan Etelä- ja Länsi-Suomi noin Lappeenranta-Jämsä-Ähtäri-Perho-Kärsämäki-Raahe linjan länsipuolelta. Verkkoa on tulevaisuudessa tarkoitus laajentaa kysynnän mukaan.

Signaalin kattamilla alueilla korkea tarkkuus ja luotettavuus säilyvät vuodesta toiseen kaikissa olosuhteissa peltolohkon sijainnista riippumatta. RTK-korjauksen ansiosta esimerkiksi ajourat pysyvät paikallaan vuodesta toiseen, eli kerran tehdyt peltokartat ja ajolinjat pysyvät aidosti paikallaan.

Uuden Top RTK -tarkkuusverkon voi tilata Agritekin Case IH ja New Holland -jälleenmyyjiltä.