Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

uusi innovatio kaksikomponenttimaalin käyttöön

Suomalainen Maston Oy on kehittänyt uuden 2-komponenttisen spraymaalin. valmistajan mukaan ensimmäistä kertaa maailmassa 2-komponenttinen maali ja kovettaja ovat yhdessä purkissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maston pitää uuden tuotteensa suurimpana hyötynä sen pitkää käyttöikää. Kaksikomponenttinen spraymaali on aina käyttövalmis, ja sen säilyvyysaika on useita vuosia. Perinteisessä 2-komponenttisen ratkaisun maali ja kovettaja sekoitetaan, maalin kuivuminen alkaa välittömästi ja sen käyttöikä on lyhyt.

Maston 2K -maalissa kemiallinen kovettuminen alkaa vasta, kun maalia suihkutetaan ilmakehään. Mastonin antamien tietojen mukaa maalilla on samat ominaisuudet kuin ammattilaisten käyttämillä 2-komponenttimaaleilla, kuten pinnan kovuus, kemiallinen kestävyys (mm. bensiini), kiilto, tarttuvuus ja korroosion kestävyys. Maalin luvataan tarttuvan lujasti lähes mille tahansa pinnalle. Sillä voidaan maalata myös aikaisemmin maalatulle pinnalle.

Maston 2K -maalilla maalataan kuten perinteisellä spraymaalilla ja sen luvataan soveltuvan myös ammattimaiseen käyttöön. Tuotetta myydään autoilun ja maalauksen erikoisliikkeissä.