Stark Rent laajenee pääkaupunkiseudulle

Stark on yhdistänyt ensimmäisenä Suomessa konevuokraustoiminnan rautakauppaan, ja avaa nyt myös pääkaupunkiseudulle ensimmäisen Stark Rent -vuokraamon Helsingin Suutarilaan. Stark-myymälän vuokraamon valikoima palvelee alueen rakennusliikkeitä sekä yksityisasiakkaita.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Stark Suomi yhdistää konevuokraustoiminnan rakennustarvikekauppaan. Stark Rent -konevuokraustoiminta aloitettiin Turun Skanssin myymälän yhteydessä viime elokuussa, jolloin Stark avasi Turun Skanssiin Suomen ensimmäisen palvelevan konevuokraamon rautakaupan yhteydessä.

”Rautakauppaan yhdistetty vuokraamo nopeuttaa ja helpottaa työmaa-arkea. Konevuokraus kasvaa ja uskon, että vuokrauspalvelumme laajentuminen pääkaupunkiseudulle on rakentajille hyvä uutinen. Stark tarjoaa jatkossa rakentajille sekä rakennustarvikkeet, että mahdollisuuden vuokrata koneita ja laitteita”, toimitusjohtaja Harri Päiväniemi toteaa.

Vuokraamopalvelu helpottaa ja nopeuttaa rakentajan työtä sekä tuo helpotusta kustannuspaineisiin: vuokratessa ei tarvitse itse huolehtia tarvikkeiden varastoinnista tai huollosta. Rakentajalla on palvelun myötä myös enemmän liiketoiminnallista joustoa, kun arvokkaiden tarvikkeiden hankintaan ei aina tarvitse investoida suuria summia.

”Pilottikokeilu Turussa todettiin toimivaksi. Kasvu on ollut kovaa ja vuokrausmäärät ovat lähes kolminkertaistuneet aloituksesta. Käynnistyvä rakennussesonki vaikuttaa lupaavalta, ja olemme innoissamme, että saamme konseptin myös pääkaupunkiseudulle,” toteaa Stark Rentin vuokrauspäällikkö Terhi Vuovirta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Stark Suutarilassa hyödynnetään Turusta saatuja kokemuksia. Kalustomäärää ja tuotelaajuutta on kasvatettu asiakkaiden tarpeisiin paremmin sopivaksi. Tuotevalikoima on laaja. Eniten vuokrattuja tuotteita Skanssissa ovat olleet esimerkiksi nostimet, porakoneet, timanttihioma- ja katkaisulaitteet sekä imurit ja piikkauslaitteet.