Raskas kalusto esillä Powerparkissa

Power Truck Show kerää 14. kertaa kuljetusalan kansan Etelä-Pohjanmaan lakeuksille. Power Truck Show järjestetään 10.–11. elokuuta Alahärmän vapaa-ajankeskus Powerparkissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuoden 2018 kuljetusmessuilla mukana on yli 200 kuljetusmessuosastoa, lähes 400 näyttelyautoa ja paikalle odotetaan yli 30 000 kävijää.

"Kuljetusalan messut ovat meillä tänä vuonna suuremmat kuin koskaan. Power Truck Show luo erinomaiset puitteet yritysten näkyvyydelle ja tuotteiden esittelylle", tapahtuman järjestelyistä vastaava Mikko Nukala toteaa.

Tapahtumassa käsitellään myös ajankohtaisia kuljetusalan asioita. Tänä vuonna seminaarin aiheena on ”Muuttuvat massa- ja mittasäädökset”. Seminaariin edustajina tulevat asiasta puhumaan Trafi, SKAL sekä päällirakenteiden valmistajan edustaja.

Vakio- ja viritetyt kuorma-autot kamppailevat Power Truck Show SM-tittelistä Bullpro vetoareenalla. Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- ja 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Perjantaina ajetaan karsinnat ja lauantaina SM-finaali.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja tapahtumasta: www.powertruckshow.fi