Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Myös Kronoksen metsäperävaunut ja kuormaimet Hankkijan myyntiin — tavoitteena kasvattaa tuotteiden myyntiä Suomessa

Hankkija alkaa syyskuusta 2022 eteenpäin jälleenmyydä Wikar Oy Ab valmistamia Kronos-metsäperävaunuja sekä puutavarakuormaimia. Jo aiemmin Hankkijalla on ollut Kronos-merkkisten lapiorullaäkeiden ja vesakkoleikkureiden jälleenmyynti.
Suomalainen pitkän linjan työkonevalmistaja Wikar Oy Ab ja Hankkija Oy ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen Kronos-metsäperävaunujen ja -nostureiden kotimaan markkinoinnista.
Suomalainen pitkän linjan työkonevalmistaja Wikar Oy Ab ja Hankkija Oy ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen Kronos-metsäperävaunujen ja -nostureiden kotimaan markkinoinnista. Kuva: Tommi Hakala

Wikar Oy Ab:n tavaramerkki Kronos vahvistuu entisestään Suomen johtavan maatalouskaupan yhtiön Hankkija Oy:n kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä. Hankkija alkaa syyskuusta 2022 eteenpäin jälleenmyydä Kronoksen valmistamia metsäperävaunuja sekä -nostureita. Myös Kronoksen kehittämät edistyneet ohjausjärjestelmät, kuten puoliautomaattinen tukijalkojen SSC-ohjaus ja puomiston kärkiohjaus SBC, tulevat saataville Hankkijan kautta.

”Tämä oli luonnollinen askel laajentaa yhteistyötä, samalla toimittajaverkosto selkeytyy, koska Hankkija on jo aiemmin myynyt Kronoksen muita tuotteita”, kommentoi ratkaisua puhelimitse tavoitettu Hankkijan hankintajohtaja Mika Kyyhkynen. ”Myyntiin tulee täysi paletti tuotteita ja Kronoksen tuotteiden laatu on korkealla tasolla”. Aiemmin metsäperävaunuja toimittaneen Palmsin osalta hän toteaa: ”Palms-yhteistyö loppuu ja varastossa olevat metsäperävaunupaketit myydään pois.”

”Yhteistyö Hankkijan kanssa on meille luonnollinen askel eteenpäin. Tavoitteenamme on kasvattaa myyntiä Suomessa ja haluamme olla asiakkaille ykkösvalinta metsä- ja maatalouskoneiden hankinnassa”, kertoo Hankkijan lehdistötiedotteessa Wikar Oy Ab:n toimitusjohtaja Mathias Lindholm.

Kuva: Tommi Hakala