Danish Agrosta Claasin kumppani Skandinaviassa

Danish Agro vastaa jatkossa yksin Claasin valmistamien maatalouskoneiden myynnistä ja huollosta Skandinaviassa eli Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Vastuut siirtyvät sille nykyisten kumppaneiden edustussopimusten päättyessä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pohjoismaiden suurimpiin maatalouskaupan yrityksiin lukeutuva Danish Agro perustaa maanlaajuisen verkoston nykyisten ja uusien myyjien kanssa.

"Meillä on Skandinavian maissa kunnianhimoiset tavoitteet ja sen mukainen kasvustrategia. Claasin ja Danish Agron yrityskulttuuri ja strategia sopivat hyvin yhteen", Claasin myynti- ja markkinointijohtaja Jan-Hendrik Mohr selvittää.

Danish Agro -ryhmän toimitusjohtaja Christian Junker on niin ikään tyytyväinen Claasin kanssa tehtyyn sopimukseen.

"Odotamme Skandinavian konekaupassa merkittäviä rakenteellisia uudistuksia. Vahvana, kansainvälisenä maatalouskaupan yrityksenä Skandinaviassa ja Baltiassa voimme tarjota vahvaa konekaupan kumppanuutta näiden alueiden maatalousyrittäjille."

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Danish Agro on Hankkijan suurin omistaja, joten jollain aikavälillä muutokset lienevät täälläkin mahdollisia. Deeren ja Hankkijan välinen edustussopimus on voimassa vielä muutaman vuoden.

Pertti Jalonen