Hydroline laajentaa huoltoverkostoa Suomessa

Hydroline avaa hydraulisylintereiden kunnostuspalveluille uudet toimipisteet Tavoitteena on avata neljä uutta toimipistettä Suomessa vuonna 2018. Avattavat uudet toimipisteet sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, Etelä-Suomen kasvukeskuksiin ja Pohjois-Suomeen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hydroline Services tarjoaa hydraulisylintereiden kunnostuspalveluja muun muassa liikkuvalle kalustolle, koneille, teollisuuslaitoksille ja paperitehtaille. Yhtiö on aiemmin vastannut sylintereiden kunnostuspalveluista Siilinjärven Vuorelan tuotantolaitoksesta käsin.

”Sylinterien kunnostuspalvelut ovat houkuttelevat vahvan markkinapotentiaalin takia. Suomessa markkinoiden koko liikkuu noin 20−30 miljoonassa eurossa. Viime vuonna kaksinkertaistimme kunnostuspalvelujen liiketoimintamme, ja odotamme kasvua tälle vuodelle samalla kun vahvistamme asemaamme uusien huoltotoimipisteiden myötä", kertoo Hydroline Services -liiketoiminnan johtaja Jani Lehikoinen.

Sylinterin kunnostuspalvelumarkkinoiden kasvun ajurina on digitalisaatio ja kustannussäästöt. Uusina ja entistä innovatiivisimpina tapoina ovat 3D-skanneri ja IoT-teknologiaan pohjautuvat ennakoivan kunnonvalvonnan ratkaisut. 3D-skanneri lyhentää sylinterin huoltoaikaa keskimäärin puolella aiempaan verrattuna, kun se skannaa huollettavan sylinterin digitaalisesti ja nopeuttaa varaosien valmistamista sekä luo samalla sähköisen dokumentoinnin. IoT-teknologiaan pohjautuvat ennakoi-van kunnonvalvonnan ratkaisut arvioivat jatkuvasti sylinterien kuntoa monitoroinnin ja data-analytiikan avulla.

”Kustannussäästöt syntyvät, koska sylinterin kunnostus on aina edullisempi vaihtoehto kuin hankkia uusia sylinteri, ja kunnostus pidentää sylinterin elinkaarta. Odotamme jatkossa ennakoivan kunnonvalvontaratkaisujen kysynnän kasvavan, koska teollisuudessa on tarve ehkäistä sylinterien yllättävät keskeytykset, suunnitella huollot tarkasti ja välttää kalliit tuotantoseisokit. Tutkimusten mukaan yksittäisen kaivoskoneen odottamaton tuotantokatkos voi maksaa tuotantolaitokselle laitteesta riip-puen jopa 50 000 euroa tunnissa ja saattaa aiheuttaa jopa laitoksen alasajon”, Lehikoinen jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY