Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Moottorisahauksen SM-kilpailut Metsämuseo Lustossa

Vuosi on kulunut ajoittain myrskyn keskellä suoritetuista vuoden 2016 moottorisahauksen SM-kilpailuista. 17.6 klo 9 Metsämuseo Luston kentällä sahat vinkuvat jälleen ja mitalinnälkäiset kilpailijat ovat vauhdissa Sumoki ry:n järjestämissä kilpailuissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tänä vuonna ovat kilpailuun ilmoittautuneiden 12 kotimaisen kilpailijan kirittäjinä neljä Viron kilpailijaa sekä kolme Valko-Venäjän edustajaa. Mukana ovat kaikki viimeisten vuosien huippusahaajat, moninkertaisen Suomen-mestarin Jukka Perämäen päänahkaa metsästämässä. Tämän vuoden kilpailussa on mukana myös MM-kilpailuihin kuuluva vauhdikas Relay Race -joukkuekilpailu, joka suoritetaan nelihenkisin joukkuein, heti varsinaisen SM-kilpailun jälkeen.

SM-kilpailujen lisäksi ovat Lustossa samana viikonloppuna käynnissä Metku-metsäkulttuuripäivät (16.–18.6). joiden yhteydessä pidetään myös Moottorisahaveiston SM-kilpailut. Metku on avoinna kaikkina päivinä klo 10–18, lisätietoa Metkun tapahtumista löytyy osoitteesta: www.lusto.fi/tapahtuma/metku-metsakulttuuripaivat