Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Bobcatille uusia konemalleja

Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Bobcat on suunnitellut tuovansa lähitulevaisuudessa 48 uutta tai merkittävin osin uudistettua tuotetta Euroopan markkinoille. Tarkoitus on esitellä konemalleja jopa kokonaan uusiin tuoteryhmiin, joihin Bobcat ei tähän mennessä ole tarjonnut tuotteitaan. EMEA-alueen tuotevalikoimasta vastaava Mike Vought kertoi alkuvuodesta, että Doosan Bobcatin piirissä uskotaan panostamisen uusiin innovaatioihin olevan varmin tapa selvitä koronaviruksen tuomasta myllerryksestä.

Esimakua uusista tuoteryhmistä nähtiin jo viime vuonna, kun Bobcat tiedotti USA:ssa pidetyssä jälleenmyyjätapaamisessa panostavansa voimallisesti tuotekehitykseen ja aloittavansa siihen liittyvän Next is Now -kampanjan.

Tähän kuuluvat Amerikan markkinoilla sellaiset uudet konemallit kuten R-sarjan liukuohjatut kuormaajat, kompaktikokoluokan traktorit, runko-ohjatut pienkuormaimet, uudet E50- ja E60-kaivinkoneet ja varsinaisena yllätyksenä selvästi aikaisempaa suuremmat 16–18-tonnin telakaivinkoneet.

Osa USA:ssa esitellyistä uusista tuoteryhmistä on tulossa Eurooppaan. Tällä hetkellä tarkempi aikataulu lienee vielä epäselvä, sillä ainakin tämän vuoden osalta loppuvuoden konenäyttelyt jäänevät suurimmaksi osaksi pois.