Veho hyötyajoneuvokeskus muuttaa Vantaalle 2021

Veho rakennuttaa uuden hyötyajoneuvokeskuksen Vantaan Vehkalaan. Vehon nykyinen hyötyajoneuvokeskuksen toimipaikka Espoon Lommilassa on jo vuosien ajan kärsinyt ahtaaksi käyneistä tiloista. Varsinkin piha-alueen pienuus on vaikeuttanut suurten autojen pysäköimistä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi hyötyajoneuvokeskus sijoittuu Vantaalle Vehkalan kaupunginosaan Kehäradan ja Kehä III:sen yhtymäkohtaan Vehkalan aseman vierelle. Uuden toimipaikan pinta-ala tulee olemaan 12 000 m2, ja se on kokonaan Mercedes-Benz-hyötyajoneuvoliiketoiminnan käytössä. Tontin pinta-ala on noin 10 ha.

Veho Oy Ab ja Varte Oy ovat allekirjoittaneet 7.8. rakentamisen urakkasopimuksen. Rakentaminen on jo aloitettu ja keskuksen on määrä valmistua 2021 loppuun mennessä.

Rakennushankkeessa vastuullisuus ja ympäristönäkökulma ovat tärkeässä roolissa. Energiaratkaisuissa korostuvat monipuolisesti ympäristöasiat, joita ovat mm. maalämpö, viherkatto sekä uusiutuvaa energiaa tuottavat aurinkopaneelit. Hankkeessa on huomioitu myös digitalisoituminen sekä autoalan sähköistyminen mm. latauspisteiden määrällä sisä- ja ulkotiloissa.