Lantmännen perustaa Varsinais-Suomeen uuden maatalouskaupan

Uusi Lantmännen Maatalouskauppa Oy käynnistää toimintaansa Varsinais-Suomessa. Yritys vahvistaa maatalouskaupan tuotteiden ja palveluiden saatavuutta Turun ja Loimaan talousalueiden maataloustuottajille. Yhtiö rekrytoi parhaillaan toimialan ammattilaisia.
Lantmännen Agro on uudistanut myymäläkonseptiansa. Kuvassa on Kokkolan myymälä vuodelta 2018, joka oli ensimmäisiä uuden konseptin myymälöitä.
Lantmännen Agro on uudistanut myymäläkonseptiansa. Kuvassa on Kokkolan myymälä vuodelta 2018, joka oli ensimmäisiä uuden konseptin myymälöitä. Kuva: Seppo Pentti
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lantmännen on ollut mukana suomalaisen maatalouden kannattavuuden, tehokkuuden ja innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Varsinais-Suomi on maamme merkittävimpiä vilja-alueita ja varmistamme Lantmännenin palveluiden ja asiantuntemuksen saatavuuden tällä alueella jatkossakin. Perustettava yhtiö on Lantmännen Agro Oy:n täysin omistama tytäryhtiö.

"Haluamme tarjota Lantmännenin laajan tuote- ja palveluvalikoiman Turun ja Loimaan talousalueen viljelijöille. Keskeisessä asemassa toiminnassamme on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Rekrytoimme parhaillaan toimialan osaajia'," kertoo Lantmännen Maatalouskauppa Oy:n toimitusjohtaja Jouni Saarinen.

Lantmännen Maatalouskauppa Oy:n rakentaessa toimintaansa alueen asiakkaita palvelevat Lantmännen Agro ketjukauppiaat Tuomo Erjala Oy ja Lammela Oy. Uusien kauppojen avajaisista tiedotetaan erikseen.

"Lantmännenin kumppanuussuhde asiakasviljelijöihin on kattava, koska me myös käytämme asiakastiloillamme kasvatettua satoa. Siksi olemme sitoutuneet suomalaiseen maataloustuotantoon, ja tuomme toimiviksi testatut ratkaisut sekä parhaan osaamisen ja asiakaspalvelun lähelle tuottajaa eri puolilla Suomea", sanoo Lantmännen Agron toimitusjohtaja Antti Snellman.