Hankkija laajentaa merkkivalikoimaansa – Yanmar-kiinteistötraktoreiden ja Corvus-UTV-lava-ajoneuvojen edustuksella vastataan kiinteistöhuollon tarpeisiin

Hankkija aloittaa Yanmar-kiinteistötraktoreiden ja Corvus-UTV lava-ajoneuvojen yksinoikeudellisen maahantuonnin, markkinoinnin ja myynnin Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hankkija on uusi Yanmarin kiinteistötraktoreiden ja Corvus-UTV lava-ajoneuvojen edustaja. Vastuulle kuuluu yksinoikeudellinen maahantuonti, markkinointi ja myynti Suomessa. Uusien edustusten myötä Hankkija pyrkii vastaamaan entistä paremmin kiinteistöhoito- ja viherasiakkaiden tarpeisiin. Tiedotteessaan Hankkija mainitsee osaamisalueen kattavan kaiken aina myynnistä jälkimarkkinointiin. Japanilaisen Yanmarin mainitaan olevan laadultaan ja ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Hankkijan valikoima kattaa koko Yanmarin mallisarjan.

Corvus Innova, S.L. on espanjalainen lava-ajoneuvovalmistaja, joka valmistaa, myy ja markkinoi Euroopassa Corvus-merkkisiä lava-ajoneuvoja. Euroopan ulkopuolella laitteet myydään Yanmar-merkkisinä. Mallistolla Hankkija vastaa lava-ajoneuvojen kasvavaan kysyntään niin kuluttaja- kuin ammattipuolellakin.

Aikaisemmin kesällä Hankkija solmi yhteistyösopimuksen japanilaisen Kyoeisha Groupin kanssa Baroness-golfkoneiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä yksinoikeudella Suomessa.

”Olemme valinneet parhaat kumppanit ja tuotteet palvellaksemme asiakkaidemme tarvetta kehittää ja tehostaa omia toimintojaan. Tuotteiden tehokkuus, pitkäikäisyys ja kokonaisvaltainen laatu ovat olleet tärkeimmät valintakriteerimme. Kun tähän lisäämme Hankkijan tehokkuuden ja osaamisen myynti- ja jälkimarkkinointiverkostossa, uskallan sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parasta kokonaispalvelua", kertoo Hankkijan tiedotteessa ympäristökoneista vastaava myyntipäällikkö Kari Kahilainen.