Massey Fergusonin kiinteistötraktorit Suomeen – maahantuontiohjelma laajenee Compact-malleilla

Massey Fergusonin mallisto laajenee Suomessa, kun 1700 M-sarjan kompaktitraktoreiden maahantuonti alkaa. Samassa yhteydessä esiteltiin Suomen markkinoille uudet 75–95-hevosvoimaiset 3700-sarjan Alpine-traktorit.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Turun Konekeskus tähtää kiinteistökonemarkkinoille 1700 M-sarjalla. ”Uskomme 35–67-hevosvoimaisten mallien kiinnostavan Suomessa eniten. Maahan tuotavat mallit on valittu kysynnän mukaan siten, että tarjolla on sopiva yhdistelmä mekaanisella ja hydrostaattivaihteistolla varustettuja malleja”, myyntipäällikkö Jarno-Matti Hakamäki Turun Konekeskukselta kertoo.

”Edellä mainitut traktorit ovat nykyaikaisia ja selkeästi ammattikäyttöön tarkoitettuja, kaikki traktorit on varustettu aina suunnanvaihtovaihteistolla ja tehdasasennetulla ohjaamolla”, hän jatkaa. Saatavilla on myös pienempiä 20–32 hv avomalleja. Turun Konekeskus panostaa kompaktitraktoreilla erityisesti kunnallispuolelle, koneet voidaan varustaa PK-haarukalla. Yhteistyötä työlaitteiden osalta tehdään kotimaisen Kovan sekä Turun Konekeskuksen maahantuonnissa pitkään olleen Samin kanssa.

Kiinteistötraktorimallit ovat japanilaisvalmisteisia, sillä ne valmistetaan Isekin tehtailla. Tarkempi esittely kiinteistötraktoreista ja Alpine-malleista on luvassa Koneviestin numerossa 7/2021.