Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Cramo valitsi Yanmarin

Euroopan toiseksi suurin vuokrauspalveluyhtiö Cramo on valinnut Yanmarin kaivinkonetoimittajakseen vuosille 2016 ja 2017.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yanmar Construction Equipment Europe ja Cramo PLC ilmoittivat sopineensa kompaktien kaivinkoneiden hankintasopimuksesta Euroopassa. Sopimus on kaksivuotinen käsittäen vuodet 2016 ja 2017. Vuokrausyhtiö Cramo hankkii sopimuskauden aikana Yanmarilta 800–1 000 konetta. Päätöksen perusteena on Cramon useiden kuukausien aikana tekemät testit eri valmistajien tuotteilla.

"Cramo-konsernin kehitysstrategiaan parhaiten sopivan kumppanin valitseminen on aina haasteellista. Yanmar on ollut laitetoimittajamme jo joidenkin vuosien ajan, ja tällä valinnalla uskomme voivamme tarjota asiakkaillemme laadultaan vielä parempia tuotteita ja palveluja, kertoo Cramo-konsernin kalustonhallinnan Euroopan tuote- ja ostojohtaja Klâvs Otisons.

Myös Yanmarin Euroopan yhtiön pääjohtaja Jean-Marc Reynaud on sopimukseen tyytyväinen.

"Olemme hyvin tyytyväisiä tähän valintaan, jonka avulla pystymme tukemaan Cramon kehitystä Euroopassa. Tämä päätös myös tukee strategiaamme, jossa keskitymme panostamaan omistamisesta aiheutuvien kokonaiskustannuksien (TOC) hallintaan. Cramo toimii 15 eri maassa. Suomessa toimipisteitä on yli viisikymmentä. Yanmarin Suomen maahantuoja on KH-koneet Oy.