Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hyundai ja CNH yhteistyöhön minikaivukoneiden valmistamisessa

Korealainen Hyundai Heavy Industries (HHI) ja CNH Industrial ovat solmineet strategisen kumppanuussopimuksen minikaivukoneitten valmistamisesta.

Hyundai Heavy Industries on ilmoittanut sopineensa strategisen kumppanuussopimuksen CNH Industrialin kanssa, joka valmistaa Case maarakennuskoneita. Konsernin tuotemerkkeihin kuuluvat myös mm. Iveco ja New Holland.

Vuosikymmenen mittaisen sopimuksen myötä CNH tuo markkinoille neljä eri minikaivukonetta, jotka HHI toimittaa OEM-valmistuksena. Lisäksi sopimus kattaa kymmenen muuta mallia, jotka valmistetaan lisenssituotantona.

HHI ennustaa yhtiön minikaivukoneiden myynnin tuplaantuvan seuraavan kymmenen vuoden aikana. Ensimmäiset koneet saapuvat markkinoille vuoden 2017 alkupuoliskolla. Jatkossa yhtiöt tekevät yhteistyötä myös uusien mallien kehittämisessä ja vanhojen päivittämisessä.

"Olemme huomanneet, että pienten kaivukoneiden globaali kysyntä on ollut vakaampaa kuin isojen koneiden. Lisäksi uskomme kompaktien kaivukoneiden kysynnän kasvaman myös jatkossa. Yhteistyösopimus CNH Industrialin kanssa hyödyttää molempia yhtiöitä tasapuolisesti. Uskomme yhteistyön luovan vakaan perustan HHI:n pienten maarakennuskoneitten liiketoiminnalle", kertoo Hyundain Heavy Industrien rakennuskoneyksikön toimitusjohtaja S.G Rhee.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

HHI:n euroopan toimintojen johtaha J.C.Jung toteaa yhteistyön hyödyttävän myös paikallisia jälleenmyyjiä.

"Yhteistyömme myötä Euroopan jälleenmyyjämme voivat kasvattaa liiketoimintaansa ja tarjota asiakkaille entistä parempia palveluita, sillä Hyundain minikaivukonemallisto tulee laajenemaan, ja jo olemassa olevia malleja päivitetään paremmiksi."